2010. június 23., szerda

Vitaminkert - étrendkiegészítők



Biokuckó Webáruház - az Ön egészsége fontos számunkra!

Áruház: http://www.biokucko.com
Email: suni@hfcnetwork.hu

Modern és rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, helyes, kiegyensúlyozott táplálkozásra. Az étrendkiegészítők olyan élelmiszerek, melyekkel kényelmesen pótolhatjuk az elmulasztott vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitelét. A legkölönfélébb növényi kivonatok alternatívát jelentenek a mesterséges gyógyszerek használatának csökkentésére betegségek és különféle mindennapi problémák kezelésében.

Az egészséges életmódnak több fontos pontja van.
Ezekbõl épûl fel az életünk, ezek a pontok meghatározzák, hogy hogyan érezzük magunkat, milyen az egészségi állapotunk....stb. Egészségünkért mi magunk tehetünk a legtöbbet, egészségpusztító szokásainkat hátrahagyva igazgassuk saját életünket, hogy a lehetõ legjobb egészségnek és jó közérzetnek örüljünk.

1, Acai, kulcsszavak: acai, acai berry, acai bogyó, absolute acai, akai

2, Ginkgo, kulcsszavak: biloba, ginkgo biloba, bilobil, ginko, gingko, fülzúgás

3, Q10, kulcsszavak: q10, q10 koenzim, koenzim q10, q 10, q10 vitamin, koenzim, q10 200mg, q10 100mg, q10 30mg, coenzyme q10, koenzim, coenzyme

4, Béltisztító, kulcsszavak: colon, béltisztítás, béltisztító, székrekedés, colon cleanse, candida, colon cleanser, méregtelenítés, méregtelenítő, székletlazító, super colon cleanse, colon terápia, kandida

5, Mellfeszesítő, kulcsszavak: mellnövelő, mellnagyobbítás, mellfeszesítő, mellnagyobbitás, mellnövelés, mellfeszesítés, mellnövelő kapszulák, görögszéna, mellnövelés természetesen, mell növelés, mell feszesítő

6, Omega 3, kulcsszavak: omega3, omega 3, magas vérnyomás, koleszterin csökkentő, omega 369

7, Hyaluron, kulcsszavak: hialuronsav, hyaluronsav, hyaluron, ránctalanítás, hialuron, ránctalanítő, porcépítő, hyaluronic acid, porcvédő, hidratáló, hialuron sav, porcépitő

2010. június 19., szombat

5-HTP 100mg 60db


5-HTP 100mg 60db
Nyugtató, kedélyjavító, fogyasztószer, depresszió ellen, alvászavarra is.

Ára: 6 900 Ft. ÁFA-val

Egyéb infó
Az 5-HTP az a tápanyag, melyet szervezetünk a szerotonin termelésére használ fel, mely agyunk egyik hírvivője, és hatással van a kedélyállapotra és az alvásra. Napjaink rohanó életstílusának köszönhetően sajnos nem ritka az alacsony szerotoninszint, ami a rossz táplálkozási szokásoknak, és a sok stressznek köszönhető elsősorban. Ezek miatt sokan túlsúlyosak, megőrülnek az édességért és általában a szénhidrátokért, vagy depressziósak, és különféle izombántalmaktól szenvednek.

Számos kutatás kimutatta, hogy az 5-HTP hatékonyan javítja a kedélyállapotot a depressziós páciensek esetében. Egy kutatás során összehasonlították az 5-HTP-t a Prozac-al, és azt találták, hogy ugyanolyan hatékonyak. Más kutatásokban arra mutattak rá, hogy az 5-HTP segít azoknak, akik a hagyományos kezelési módszerekre nem reagáltak megfelelően.

Felhasználási javaslatok:
50-300 mg naponta a dokumentáltan hatásos mennyiség, napi 1-3 alkalommal. 50 mg az általános dózis, érdemes innen kezdeni, és mindig a legalacsonyabb lehetséges mennyiségre törekedni.

Időzítés
Az étvágy csökkentésére az 5-HTP-t étkezések előtt 20 perccel szedjük. Az alvás javítása érdekében 30 perccel lefekvés előtt fogyasszuk. Depresszió csökkentésére naponta több adagra szétosztva étkezések előtt szedjük.

Az 5-HTP szinergistái
Orbáncfűvel együtt szedve antidepresszáns hatásait felerősíthetjük.

Az étvágy csökkentésére koffeintartalmú kiegészítőkkel ill. zöld teával érdemes kombinálni.

Figyelem! Antidepresszánsokkal (SSRI: szelektív szerotonin reuptake gáltó és MAO inhibitor: monoamin-oxidáz gátló) együtt nem szedhető! Parkinson-kórban szenvedők és migrénes egyének a fogyasztása előtt konzultáljanak a kezelőorvosukkal!


Termékösszetétel 1 kapszulában:
Niacinamid      5 mg 25%
Vitamin B-6     5 mg 250%
Calcium          37 mg 4%
Magnesium     25 mg 6%
5-HTP            100 mg
Valeriána        50 mg

2010. június 15., kedd

GLOW hajbalzsam 250ml



GLOW hajbalzsam 250ml
Organikus Hajbalzsam bio lenmag kivonattal és bio jojoba olajjal.
   
Rendelés: Biokuckó Webáruház

Ára: 6 450 Ft. ÁFA-val


Egyéb infó
A NEEMFA HAJBALZSAM selymes fényt ad hajának és kiválóan ápolja, előkészíti a hajat a formázáshoz. A hajhagymákat tápláló mandulatej hidrolizátuma a B3-, B5-, és E-vitaminokkal az ép és egészséges szerkezetű hajszálképződést segíti elő. A Neemfa leveléből készült kivonat és az eukaliptusz illóolaja az egészséges fejbőr kialakulását és a hajképződést támogatja.
 
Értékes hatóanyagok:
Neem fa levél kivonat
Mandulatej hidrolizátum
Jojoba és Castor olaj
B3-, B5-, és E-vitaminok
Nyírfalevél kivonat
Zöld mandarin illóolaj
Eukaliptusz illóolaj

2010. június 8., kedd

Q10 60mg + e vitamin 60db



Q10 60mg + e vitamin 60db


A Q10 jótékony hatásai:
• Erősiti és védi a szívünket
• Aranyérre és érrendszeri panaszokra
• Erős antioxidáns
• Fokozza a fizikai állóképességet
• Fogínysorvadás ellen
•Magasvérnyomásra

Ára: 2 600 Ft. ÁFA-val

Egyéb infó
Kedvezmények:
10.000 ft-tól ingyenes postázás, 15.000 ft-tól 10% kedvezmény

Q 10 koenzim (Co Q10 ubikinon)
Forrásai:
Minden egyes sejtünkben megtalálható anyag.
Nagyobb mennyiségben tartalmazza a lazac, a makréla, szardénia, a marhamáj és a marhasziv.

Hatásai:
A sejtek - és igy az egész szervezet - energiaellátásáért felel. Elengedhetetlen a biokémiai és a biológiai folyamatok zavartalan működéséhez, az egészség fenntartásához.
30-35 éves korunkig a szervezet maga állitja elő a Q10 koenzimet a szükséges mennyiségben. Az öregedéssel párhuzamosan a mennyisége is csökken, igy pótlásra szorulunk blőle.
Vitaminhoz hasonló anyag, emlékeztet az E-vitaminra, de még nála is erőteljesebb antioxidáns.
A Q10 –koenzim tartja működésben a sejtek energiaközpontjait, a mitokondriumokat, ahol a táplálék magas energiatartalmú „fűtőanyaggá”, adenozin-trifoszfát (ATP) molekulává alakul át.

Hiánya következtében kialakulhat:
Az energiaháztartás felborulása, sziv - és keringési elégtelenség, magas vérnyomás, más betegségek és működési rendellenességek. Hiányállapotnak számit már az is, ha a Q10 normálisnak mondható mennyisége 25%-kal csökken a szervezetben.

Mire jó?
A szivizom különféle megbetegedései (például cardiomyopathia) esetén éppúgy ajánlott, mint más szivbetegségekben. Szivinfarktuson átesett emberek tovább élnek, ha Q10 koenzimet is szednek. Adagolásával nő a sziv munkavégző képessége, és mérhetően csökken a betegek hajlama az infarktusra.
Egyes kutatások szerint szivelégtelenséget, koszorúérmegbetegedést és infarktushajlamot nemcsak a magasvérnyomás és az ischaemiás szivbetegségek okozhatnak, hanem a Q10 krónikus hiánya is hajlamosit az előbbiekre. Hasznos lehet magas vérnyomás esetén is, de csak megfelelően nagy dózisban. Egyes vizsgálatok arra utalnak, hogy az immunrendszert is erősiti, védő hatása van a gyomorra és a nyombélre, és elősegitheti a nyombélfekély gyógyulását.Jótékony hatásúnak tartják különféle allergiák, asztma és léguti megbetegedések, valamint az agyműködés egyes rendellenességei esetén is. Hasznos lehet foggyökérbetegségekben, foginysorvadásban, cukorbetegségben, az öregedés folyamatának lassitásában.

Jó tudni:
A béta-blokkolót tartalmazó vérnyomáscsökkentő gyógyszer szedése esetén nagyobb fokú lehet a Q10 hiánya, ezért pótlása ajánlott.
A Q10 adagolás jótékony hatása csak lassan, néhány hetes szedés után alakul ki.
Terhes és szoptatós anyák a Q10 szedésének megkezdése előtt kérjék ki a kezelőorvos véleményét.


Ajánlott napi mennyiség: 1 kapszula

Összetevők:
szójabab olaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin)
koenzim q10, dl-alfa-tokoferol, tisztított víz,
szinezék (titán-dioxid, ponceaur, tartrazine, brillantkék)

1 kapszula tartalmaz:
Q10 60mg
E vitamin 35mg